Tippek az icentrum iphone szerviz használatához

Az icentrum iphone szerviz a funkcionalitás és a forma hihetetlen munkája. Egy sima alkalmazásrendszerrel és egy interfésszel rendelkezik, amely a világot kéznél helyezi. Vannak rejtett lehetőségek, amelyek lehetővé teszik, hogy még jobban optimalizálja telefonját. Az alábbi cikk fontos információkat tartalmaz az icentrum iphone szerviz még fantasztikusabbá tételéhez.

Gyakori, hogy a telefont egy vízpocsékba, vízcseppbe vagy valamilyen más nedves helyre dobja. A szárító használata helyett lágyan törölje le a telefont, és merítsen egy műanyag ziptop zsákba, ahol sok rizs van.

Kapjon nagyobb billentyűzetet, hogy könnyebben böngészhessen a telefon internetes képességeivel. Az icentrum iphone szerviz képes egy nagyobb, már beépített billentyűzetet biztosítani Önnek. Csupán kapcsolja be az icentrum iphone szerviz oldalát, és érintse meg a címsort!

A böngészés során nem kell ".com" -et hozzáadnia a webcímekhez.

Fáradt vagy az összes állandó értesítésről, amit kapsz? Van mód az értesítések kikapcsolására. Menj az "Értesítési központba"; nézd meg az összes alkalmazást, és megszabadulj a semmitől, amit nem használsz. Ez javíthatja az akkumulátor élettartamát is.

Sok hasznos alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek átalakítják az icentrum iphone szervizet tárolóeszközre. Ezzel az alkalmazással videót, zenét, fotó- és szövegfájlokat tudsz feltölteni az icentrum iphone szerviz-be. Megtekintheti és manipulálhatja fájljait az icentrum iphone szerviz-en keresztül, vagy megnyithatja azokat a telefonon.

Vannak-e olyan speciális karakterek, mint például az umlauts vagy az ékezetes betűk, amelyeket a szövegekbe szeretne foglalni? Megjelenik egy felugró ablak, amely számos extra kulcsot tartalmaz. Ez lehetővé teszi a további opciókat, amiket reméltél!

Ezzel a funkcióval láthatja üzeneteit. Választhat, hogy csak egy fiókot szinkronizál az icentrum iphone szerviz-re.

Ha egy üzenetet vagy e-mailt ír, és nem akarja használni a telefonja javaslatát, nem kell megérintenie az X-et, hogy megszabaduljon a javaslattól. Csak érintse meg a képernyőt bármelyik területen és a javaslattárat.

Elvesztettél egy nagyszerű fotózási lehetőséget, mert a kamera alkalmazás túl lassú volt ahhoz, hogy megjelenjen? Próbálja ki ezt az egyszerű parancsikont. A képernyő zárolásakor kétszer érintse meg kétszer a Kezdőlap ikont. A miniatűr fényképezőgép ikonja észrevehető lesz a készülék alján. A gomb megnyomása lehetővé teszi az icentrum iphone szerviz fényképezőgépének használatát.

Beállíthatja, hogy az icentrum iphone szerviz vizuálisan jelezze a bejövő üzeneteket. Csak menjen a Beállítások menübe, és navigáljon az "Általános, majd az" általános "és a" hozzáférhetőség "mellé. funkció.

A icentrum iphone szerviz segítségével képernyőképeket kaphat. Egyszerűen tartsa lenyomva az "alvó" gombot, miközben az "otthoni" gombot tartja. Ezután a képernyő körülbelül egy másodpercig fehérre változik, hogy megerősítse a felvételt.

Nem látható az az parancs, hogy az e-maileket az icentrum iphone szerviz-ben olvasatlanul jelölje ki; meg kell találnod.

Az ientrum iphone szerviz egyik nagyszerű javaslata a Facebook app használata. Sokan ezt már tudják, de néhányan nem tudják, hogy a Facebookot használhatják telefonján.

Nem kell elõre beállítania a készüléken beállított hangot. Az elsõ lépés a Siri kijelölése az "általános beállítások" képernyőn. Beállíthatja azt a nyelvet, amelyet francia, angol vagy német nyelvre használ. Önnek lehetősége van arra is, hogy a Siri akcentusa brit vagy ausztrál akcentussá váljon. A brit Siri akcentus valójában egy férfi!

Biztos tudatában vagyunk az icentrum iphone szerviz programozási kifinomultságának. Az icentrum iphone szerviz jól néz ki, és csodálatos programokkal rendelkezik. A következő tippekkel a lehető legtöbbet hozhatja az icentrum iphone szerviz.

 

© Copyright Marketing de Buscadores