Hasznos iPhone szerviz tanácsok az informált fogyasztók számára

Az iPhone szerviz gazdag programozással és részletes architektúrával rendelkezik. Egy könnyen használható alkalmazásrendszert és felületet tartalmaz. Még több titkot tart a nagyobb optimalizálás és használat érdekében. A következő cikk tele van tanácsokkal a telefon optimalizálására.

Ha szerencsétlensége van az iPhone szerviz vízbe dobásakor, használjon rizset, hogy kiszárítsa. Először törölje le a telefont egy törülközővel. A telefon bekapcsolása nélkül legalább 8 órán át helyezze száraz tálba. A rizs segít a nedvesség felszívódásában, és megakadályozhatja, hogy a telefon rövidre zárjon, amikor bekapcsolja.

Soha ne töltsön le olyan alkalmazásokat, amelyek nem kifejezetten az iPhone szervizhez készültek. Ha igen, kockáztatja a telefon stabilitását és használhatóságát. Más alkalmazások vírusokat hordozhatnak. Csak az iPhone szerviz-hez kifejezetten jóváhagyott alkalmazásokat használjon annak érdekében, hogy a telefon képes legyen maximális hatékonysággal működni.

Ne essen pánikba, ha az iPhone szerviz nedves lesz. A telefonok néha kiszakadnak a zsebekből és a pocsolyákba vagy a mosogatóba. Ha ez megtörténik, ne használjon fúvószárítót, hogy a lehető leggyorsabban megszárítsa a telefont. Ez mélyebbre kényszerítheti a nedvességet a telefonba. Ehelyett próbálja meg egy éjszakán át hagyni a telefont nyers rizzsel.

Van olyan üzeneted, amit ki akarsz kiabálni valakinek? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kapcsolhatja be a Caps Lock funkciót az iPhone szerviz-en. Mindössze annyit kell tennie, hogy kétszer megérinti a váltógombot. Amikor készen áll a kisbetűkre való visszatérésre, dupla koppintson a váltógombra, és minden vissza fog térni a normál értékre.

Az iPhone szerviz fantasztikus jellemzője, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nemcsak iPod-ként működhet, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és rádióadó-állomások élvezetét. Ha megismerkedik ezzel a lehetőséggel, soha többé nem kell a kedvenc dallamok nélkül lennie.

Lehetőség van arra, hogy gyorsabban készítsen képeket ahelyett, hogy átmenné az alkalmazásokat. Kattintson duplán a Home gombra, és a fényképezőgép ikonja elérhető lesz. Ez akkor is működik, ha az iPhone szerviz zárolva van. Ha ezt megtette, használja a hangerő-növelő gombot a kép készítéséhez.

Elkezdődik az akkumulátor lemerülése, és nincs közel a töltőhöz? A képernyő elhomályosításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával hosszabbíthatja a telefon akkumulátorát. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mindegyike sok akkumulátort üríthet ki, és letörölheti őket egy csípőn, így megtakaríthat az akkumulátor élettartama.

Vannak-e olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat a telefonjáról? Kívánja, hogy van egy kis ikonja a számukra a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a Go To ikonra a képernyő tetején. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e a kezdőképernyőhöz.

Az Apple iPhone szerviz egy rendkívül kifinomult technológia. Az iPhone szervizs egy nagyszerű megjelenéssel, nagyszerű érzéssel és sok lehetőséggel jelenség. Ha mindent megtudott, amit itt tanult, az iPhone szerviz a legjobb képességei szerint fog működni.

this is a subheading

this is a heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Massa sapien faucibus et molestie ac. Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat. Sit amet justo donec enim diam vulputate ut. Tempor orci dapibus ultrices in iaculis nunc sed.

Pharetra convallis posuere morbi leo urna. Non quam lacus suspendisse faucibus interdum posuere lorem ipsum. Accumsan tortor posuere ac ut consequat semper viverra nam libero. Fusce id velit ut tortor pretium.

© Copyright Marketing de Buscadores